Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αποστολη μας ειναι

Οι  υπηρεσίες  μας να  αποτελούν  ακρογωνιαίο λίθο
στο επιχειρηματικό οικοδόμημα των πελατών – Συνεργατών μας…….
Η DM WORTH δεσμεύεται να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να υλοποιήσει επιχειρηματικές λύσεις που προσφέρουν διαρκή επιχειρηματική αξία στους πελάτες μας έγκαιρα και εντός του προϋπολογισμού τους χτίζοντας μαζί τους μακροχρόνιες, σταθερές και αμοιβαίες σχέσεις.

Το οραμα μας

Είναι η εταιρεία μας να ταυτίζεται στη συνείδηση της επιχειρηματικής κοινότητας με ένα οργανισμό παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που προτείνει πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα και αντιξοότητα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας του σήμερα.
 • Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ

  "Όταν δεν ξέρεις που πας, δε σε νοιάζει ποιο δρόμο θα διαλέξεις". Η εταιρεία μας προβαίνει σε λεπτομερή καταγραφή και αποσαφήνιση των αναγκών, των προβληματισμών, των απαιτήσεων και των δυνατοτήτων του πελάτη μας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως στις προσδοκίες του.

 • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

  "Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας..." Αναλύοντας και αξιολογώντας όλες τις πιθανές προτάσεις, η εταιρεία μας μέσω μιας διαδικασίας εσωτερικών διαδοχικών ελέγχων, προκρίνει και εγκρίνει τη βέλτιστη λύση για τις προσωποποιημένες ανάγκες του πελάτη μας.

 • ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!

  Η εταιρεία μας, υλοποιεί και ελέγχει όλα τα στάδια εφαρμογής του προτεινόμενου σχεδιασμού, παρέχοντας ταυτόχρονα συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση προς τον πελάτη έτσι ώστε να τον καταστήσει ενεργό μέρος του.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ

  Στη φάση αυτή η εταιρεία μας επιβεβαιώνει την εφαρμογή του προτεινόμενου σχεδιασμού βάσει των αρχικών απαιτήσεων και προδιαγραφών που έχουν ορισθεί και δεσμεύεται για την πληρότητα της παράδοσης.

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

  Η εταιρεία μας λειτουργώντας πλέον ως μέρος της ολοκλήρωσης της εφαρμογής του σχεδιασμού, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της, ελέγχοντας, αξιολογώντας και αναπροσαρμόζοντας όπου χρειάζεται το σχεδιασμό, έτσι ώστε να εγγυηθεί τη μέγιστη αποδοτικότητα των λύσεων και των υπηρεσιών που υλοποίησε.

Στρατηγική μας επιλογή είναι η συνεχής προσέλκυση εξαίρετων επαγγελματιών οι οποίοι συνδυάζουν την άρτια τεχνική κατάρτιση με τον υψηλό βαθμό αξιοπιστίας και τη δυνατότητα τους για συνεργασία με στόχο τη δημιουργία αξίας στον Πελάτη-Συνεργάτη.

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα σημεία τα οποία δίνουν στην DM WORTH ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι τα εξής:

 • Ανταγωνιστικές τιμές και στόχευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τους σε οργανωτικό και λειτουργικό επίπεδο.
 • Επίβλεψη και συντονισμό της υλοποίησης των μελετών σε κάθε Πελάτη-Συνεργάτη, παρέχοντας στη συνέχεια υπηρεσίες συντήρησης – υποστήριξης της μελέτης (outsourcing project management) ενώ υπάρχει και η επιλογή της εκπαίδευσης του προσωπικού από εξειδικευμένους συνεργάτες της DM WORTH προκειμένου η επιχείρηση να αποκτήσει της δυνατότητα να διαχειριστεί τις ανάγκες της.
 • Πρωτοποριακές λύσεις online Διαχείρισης/Παρακολούθησης των επιχειρήσεων σε πραγματικό χρόνο με κατάλληλα λογισμικά και συστήματα πληροφορικής τελευταίας γενιάς.
 • Επικέντρωση στην διαδικασία Ανάλυσης- ανάπτυξης- παρουσίασης της προσφοράς της DM WORTH στα πλαίσια του πελατοκεντρικού πλαισίου δραστηριοτήτων της , με στόχο όχι μόνο την κατανόηση από μέρους του επιχειρηματία αλλά και τη μεταβολή του από απλό δέκτη πληροφοριών σε ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ, από πελάτη σε ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
 • Επικέντρωση στην Αναλυτική Παρουσίαση-Επίδειξη του Παραδοτέου επειδή η DM WORTH σκεπτόμενη πελατοκεντρικά θέλει ο Πελάτης-Συνεργάτης της να έχει όχι μόνο τη ΓΝΩΣΗ του περιεχομένου του παραδοτέου αλλά και ΕΠΙΓΝΩΣΗ της αξίας και της βοήθειας που θα του παρέχει προκειμένου να αντιμετωπίσει το σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και να διαχειριστεί τα εσωτερικά προβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στην επιχείρησή του.
 • Συνεχής Συντήρηση-Αξιολόγηση-Αναβάθμιση του Έργου που έχει Υλοποιήσει (after sale service) με στόχο την διαρκή βελτίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης του Πελάτη-Συνεργάτη της DM WORTH”
Σχεδιασμό και Εφαρμογή της Μελέτης, Επίβλεψη Υλοποίησης της Μελέτης, Συντήρηση της Μελέτης, και τέλος Αξιολόγηση όλων των προηγούμενων στους ακόλουθους τομείς:

 • Επιχειρηματικός Στρατηγικός Προσανατολισμός και Ανάπτυξη Μεθοδολογίας Επίτευξης (Business Planning)
 • Σύνταξη Φακέλου και Συμμετοχή σε Αναπτυξιακά Προγράμματα
 • Εσωτερική Οργάνωση και Λειτουργία Επιχειρήσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις Διεθνών Προτύπων Ποιότητας Παραγωγής Προϊόντων ή Παροχής Υπηρεσιών
 • Εσωτερική Οργάνωση και Λειτουργία Επιχειρήσεων Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις Διεθνών Προτύπων Ασφάλειας Τροφίμων

Επιχειρησεις Κλαδου των Τροφιμων

Επιχειρησεις Μεταποιησης Προϊοντων

Εμπορικες Επιχειρησεις

Επιχειρησεις Παροχης Τουριστικων Υπηρεσιων

στελεχη

οι πελατες μας

']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();